SZERETNÉNK BEMUTATNI NÉHÁNY BOLDOG DOGINBED KUTYAFEKHELY TULAJDONOST!

Vásárlóink bemutatkozása

Bogi & Axel

Labrador és Golden Retriever

Bogi és Axel megkapták az új, Óriási méretű DoginBed kutyaágyukat, így simán elférnek rajta ketten is. Napoztak is egyet a szikrázó napsütésben!

Zombi

Boxer

Zombi, a Boxer pofi már egy jó ideje használja a DogInBed Nagy méretű fekhelyét. Gazdija, Edina most küldött nekünk képet is az uraságról.  Nagyon cuki!

Leika

Keverék kutyus

Egy kedves visszatérő vásárlónk, Zita rendelte ezt a közepes méretű kutyaágyat, Leika kutyus gazdijának 30 éves születésnapjára. Ennek persze Leika örült a legjobban. Köszönjük a képet Zita!

Angie

Schnauzer

Angie-nek, a gyönyörű Schnauzer lánynak megérkezett az új, DoginBed közepes méretű fekhelye. Az első pillanatokat megörökítette nekünk gazdija, Mónika. Köszönjük a képet.

Balu

Golden Retriever

“Ma megkaptuk az óriás méretű kutyaágyat, Balu kutyánk azonnal birtokba is vette, most is azon alszik. Köszönjük az ajándékokat is: a jutifalatos bödönt mindhárom kutyánk nagyra értékelte, Balu pedig büszkén cipelte a lila gumicsontot egész nap! Nemrég volt a 10. szülinapja, azt hiszem, a legszuperebb ajándékot kapta! Mellékelten küldök róla fényképet. Üdvözlettel, Barbara”

Bodza

Labrador Retriever

Bodza, a Labrador gazdijától kaptuk ezt a képet, ezzel az üzenettel: “Sziasztok!
Küldöm a fotókat Bodzárol… szereti nagyon az új agyikóját, amit kedden kapott meg. Köszönjük az ajándékot is, további sok sikert kívánok Nektek! Üdv és pacsi, Kriszti & Bodza”

Tiga

Boxer

Tiga, a 12 éves veterán Boxer és a Nagy méretű DoginBed kutyaágya.

Mázli

Keverék

“Imádja az ágyat az első perctől fogva, itt éppen ping-pongozás közben figyel minket!” – Írta nekünk a gazdija. Mindig örülünk az ilyen visszajelzéseknek. Köszönjük! Nagy méretű ágyunkat választották neki.

Nikó

Angol Bulldog

“Nikó, a 6 hónapos Angol Bulldog fiúcska rögtön megérezte, hogy valami jó dolog történik vele és azonnal birtokba vette új ágyacskáját. A fajtát ismerve tudom, hogy ízületi problémák merülhetnek fel nála, ezért gondoltuk azt, hogy megelőzés képpen DogInBed kutyaágyat veszünk neki. Még egyszer köszönjük DogInBed!” Ezeket a sorokat írta nekünk egy kedves vásárlónk, mellékelve a képpel. Niko gazdija a Nagy méretű ágyunkat választotta.

Kiwi

Golden Retriewer

Kiwi, a 4 hónaposan is már hatalmas Golden Retriever kölyök tudja mi az igazi kényelem. Amint megkapta az új DoginBed ágyát, nem szégyenlősködött, azonnal szunyókált egyet rajta. Az Óriási méretű ágyunkat választották neki.

Laura

Skót Juhász

Laura, a 16 éves Skót Juhász már maximális kényelemben fogja tölteni idős napjait a DogInBed kutyaágyán. Ráadásul az ízületei is kímélve lesznek, ami kiemelten fontos az idős kutyáknál. Gazdija a Nagy méretű ágyunkat választotta neki.

Monti

Golden Retriever

Monti nagy kópé, mikor kivittük neki az ágyát hatalmasakat pózolt rajta, illetve mellette, vagy félig rajta. Íme egy példa 🙂 Gazdijai a Nagy méretű ágyunkat választották neki.

Mogyoró

Terrier keverék

A 6 éves, menhelyről mentett, extra cuki Mogyoró is megkapta DogInBed kutyaágyát. Innentől kezdve királyi kényelemben tud durmolni. Gazdijai a Közepes méretű ágyunkat választották neki.

Paulie

Labrador-Spániel keverék

Paulie a Labi-Spániel keverék, amint megkapta az úgy DogInBed ágyát, azonnal birtokba is vette azt. Gazdijai a Nagy méretű ágyunkat választották. Köszönjük nekik a képet.

Icuka

Dobermann

Horváth Éva, az ismert műsorvezető és modell is a DogInBed-et választotta 10 éves Dobijának, Icukának. Így idős napjait maximális kényelemben töltheti a kutyus, Óriási méretű fekhelyünkön. Köszönjük!

Scotty

West Highland White Terrier

Scottynak, a másfél éves, több kutyaiskolát elvégzett Westienek a gazdija, a Mini ágyunkat választotta. A fekhely átadásakor egy kis bemutatót is tartottak nekünk Scotty tudásából. Nagyon cuki volt!

Mamba

Cane Corso keverék

Magyarország legnagyobb kutyás weboldalát és közösségét, a kutyabarát.hu-t is a DogInBed kutyaágyak használóinak táborában tudhatjuk! Pontosabban Mamba aki élvezi fekhelyeink előnyös tulajdonságait és azóta is nap-mint nap használja, Óriási méretű kutyaágyunkat.

Lady

Labrador Retriever

Lady, a tini labrador mostantól a kandalló előtt fog szunyókálni legújabb, nagy méretű kutyaágyán, miután barátnőjével, Bogival bemennek a házba egy kiadós játék után.

Bogi

Havanese Mix

Bogi közepes méretű kutyaágyat kapott, mivel nem egy tipikus Havanese méretű kutyus, így lakótársával és barátnőjével Ladyvel zavartalanul pihenhetnek legújabb, saját fekhelyeiken. Hát nem cuki pofa?

Lipton

Labrador Retriever

Lipton a Labradorlány egy kutyafekhelyet kért a Jézuskától, és a jelek szerint jó kutya volt, úgyhogy meg is kapta karácsonyra, méghozzá csajos, bordó színben és a Nagy méretünkben. Kémeink jelentése szerint, azóta is alig lehet az ágyán kívül máshol látni őt.

Aicha és Roger

Német Boxerek

Aicha és Roger, mivel elválaszthatatlanok, ezért gazdáik egy közöset, az Óriási kutyafekhelyünket vettek nekik, mert párosan szép az élet, és a pihenés is!

Blake

Dán Dog – Cane Corso keverék

Blake egy hatalmas de hihetetlenül jámbor kutyus, ezért gazdái az Óriási méretű kutyaágyunkat választották, barna színben. Blake azonnal elfoglalta a fekhelyét miután megkapta és nemsokkal később már durmolt is rajta.

Bobby

Német Boxer

Szeretném bemutatni Bobbyt, a játékos és energikus Boxert. Gazdijai a Nagy méretű kutyafekhelyünket választották, gyönyörű, fiús, kék színben. Még a szája is tátva maradt, úgy tetszett neki!

Pini

Amerikai Staffordshire Terrier

Pini nagyon fegyelmezetten viselte a fotózását, a fülén is látszik, ahogy figyeli a gazdija minden utasítását. Nekik a barna szín jött be, mert ez ment a lakáshoz.

Szálka

Szálkásszőrű Tacskó keverék

Szálka a kis Tacsi keverék, igazi úriemberként közelítette meg új kutyaágyát, melyet gazdái nagy szeretettel választottak ki neki, majd egy igazi filmsztáros, távolbanézős fotóval örvendeztetett meg minket.

Máci

Amerikai Bulldog

Máci szereti a kényelmet, ezért a legnagyobb kutyaágyunkat kapta. Így barátokat is hívhat maga mellé, egy kis közös szunyókálásra, bőven el fognak férni.

NÉZD MEG KUTYAÁGYAINKAT

Találd meg méretben és színben a neked legmegfelelőbbet!

Megnézem a kutyaágyakat