MINDEN AMIT TUDNI KELL RÓLUNK

“Ha kutyád úgy véli Te vagy a legnagyszerűbb ember a világon, ne kételkedj benne!”

A MI TÖRTÉNETÜNK

Üdvözöllek,
Máger Ede vagyok, kutyatartó, kutyabarát és a DogInBed tulajdonosa, megálmodója.

Azért hoztam létre ezt a weboldalt, mert kutyatartóként én is több kutyaágy vásárlásával próbálkoztam már, hiszen szerettem volna hogy Boxereim a lehető legkényelmesebben töltsék pihenésüket. Viszont a nagyobb kutyás üzletekben és egyéb webshopokban megvásárolható, akár drága, akár olcsó kutyaágyakról, kutyafekhelyekről legtöbbször bebizonyosodott, hogy alkalmatlanok a célra, vagy ha nem alkalmatlanok, akkor is már pár hónap múlva ki kellett dobni őket, mert olyan gyenge anyagokból készítették, hogy nem bírták a gyűrődést.

Ezt a gyenge minőséget megelégelve döntöttem úgy, hogy csinálok saját kutyáim, Horatio és Cara számára egy tökéletes, tartós kutyaágyat és ha nekik beválik, akkor valószínű, hogy más kutyusok és gazdáik is meg lesznek vele elégedve.

Több hónapos kutatás után találtam meg a megfelelő huzat anyagot, ami óriási tartósságot ad a fekhelyeknek, valamint extrém kopásállóságának és karomállóságának (hiszen a kutyusok körmei, azért tudnak karcolni) köszönhetően, a kutyaágy verhetetlen tulajdonságokkal lett ellátva. Emellett még antibakteriális, antiallergén, szennyeződés és nedvességtaszító is a huzat, emiatt egy vizes ronggyal egyszerűen eltávolítható róla minden szennyeződés.

És ez csak néhány pozitív tulajdonság, amit a huzatokról el lehet mondani, ezen kívül számos előnnyel rendelkezik, speciálisan kutyák számára kifejlesztve!

Ezek után sikerült felkutatnom egy rendkívül minőségi hab szivacs gyártót is, akik szaktudásukkal segítettek nekem kifejleszteni a kutyák számára legmegfelelőbb keménységű ágyszivacsokat. A szivacsok  fejlesztésénél az volt a fő szempont,  hogy ne legyenek túl kemények, se túl puhák a kutyusok számára. Ezáltal egészségóvó tulajdonsággal lettek felruházva kutyaágyaink, mivel védik kutyád ízületeit és gerincét, levéve róluk a terhelést és kényelmesen eloszlatva azt. Valamint a gerincet egyenes, egyenletes helyzetben tartják, emiatt elkerülhetőek a gerincbántalmak is.

Majd végül még hátra volt a legnehezebb feladat. Egy olyan varrodát (gyártót) találni, aki hatalmas szaktudásával és múltjával, garanciát tud vállalni arra, hogy az általa legyártott termékek kifogástalanok és tartósak lesznek több éven keresztül.
Mondanom sem kell ez rendkívül időigényes volt és egy éven keresztül, rengeteg gyártóval konzultáltam, egyeztettem, mire végül megtaláltam a legjobb mesterembert, és mikor elkészítette az első mintadarabokat, már tudtam, hogy tényleg a legmegfelelőbb gyártót találtam meg a feladatra.

Szóval összefoglalva a DogInBed filozófiáját és mentalitását, ha minket választotok, biztosak lehettek benne, hogy a legkiválóbb minőségre törekszünk minden egyes kutyaágy gyártása során,
úgy mintha saját magunknak készítenénk.

NÉZD MEG KUTYAÁGYAINKAT

Találd meg méretben és színben a neked legmegfelelőbbet!

Megnézem a kutyaágyakat