MINDEN, AMIT A KUTYAÁGYAINKRÓL TUDNI KELL

Küldetésünk, hogy a legtartósabb és legegyszerűbben tisztán tartható kutyaágyat hozzuk létre, ami megóvja kutyusod egészségét is!

Büszkék vagyunk arra, hogy a DogInBed kutyaágyakat Magyarországon gyártjuk, magyar fejlesztésként mutathatjuk be, és a legkiválóbb alapanyagokat használjuk az elkészítésük során.

 

A fő szempont az ágyak tervezésekor a tartósság, kényelem, könnyű tisztíthatóság, egészségmegőrzés és a letisztult, elegáns kivitelezés volt, innovatív technológiák használatával.

 

Ezen alapelvek szigorú előtérbe helyezése mentén lettek összeválogatva a legtökéletesebb anyagok, és ennek eredményeképpen született meg prémium minőségű kutyaágyunk, amely a világ bármely kutyaágyával felveszi a versenyt és akár több mint 10 évig is megőrzi tökéletes minőségét!


Kattints ide, és nézd meg a Világon egyedülálló, 10 éves tripla garanciánk részleteit!

MEGNÉZEM A KUTYAÁGYAKAT!

Az alábbiakban bemutatjuk kutyaágyaink részletes felépítését
és tulajdonságait.

ÓVJUK KUTYUSOD EGÉSZSÉGÉT!

 • Ortopéd állatorvosi ajánlással, szakvéleménnyel rendelkeznek kutyaágyaink

“Betegségek kialakulásának megelőzésként vagy műtét utáni lábadozó időszakokban is nagy segítséget tudnak nyújtani a kutyusoknak a DogInBed kutyaágyak, amiket erre a célra is javallott használni.”

Dr. Fux Attila, ortopéd sebész állatorvos szakvéleményét itt tudod elolvasni!

ORTOPÉD ÁLLATORVOSI SZAKVÉLEMÉNY

A HUZATOKRÓL

 • AquaClean Technológiával készülnek

Az Aquaclean technológia egy forradalmian új eljárás, mely lehetővé teszi, hogy a foltok csupán egy kis víz, vagy nedves rongy segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a karbantartás nagyon egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető. Az Aquaclean Technológia egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás. Az eljárás során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, így a szennyeződés nem tud beszívódni az anyag belsejébe.

MINDEN INFORMÁCIÓ AZ AQUACLEANRŐL!
 • Extrém strapabíró és kopásálló képességűek

Egy jó strapabírású, erős szövet kopásállósági mutatója, vagyis Martindale értéke 30-40 ezer. A mi kutyaágyaink kopásállósági értéke 250.000 Martindale, amiből látható, hogy ez egy extrém magas érték és ennek köszönhetően, akár 10 évig megőrzik vadonatúj külsejüket.

 • Mosógépben is moshatóak, lecipzározhatóak

A huzatok rendkívül egyszerűen tisztíthatóak nedves ronggyal, de 40 fokon mosógépben is moshatóak, mivel egyszerűen lecipzározhatóak.

 • Antiallergének és antibakteriálisak

Megakadályozzák a poratkák és baktériumok elszaporodását, ezért akár érzékenyebb vagy allergiás kutyák is használhatják. Ezen tulajdonságukat a SAFE FRONT® technológiának köszönhetjük, ami egy speciális védőbevonat a huzatokon.

 • Folyadék és szennyeződéstaszítóak

Az Aquaclean Technológia nemcsak folyadék taszító hatású, hanem egyben megkönnyíti a szövetek tisztítását is. Lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a szövetből könnyűszerrel a vízbe távozzon, és ezáltal leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot, valamint elősegíti a folt eltávolítását.

 • Antisztatikusak, taszítják a kutyaszőrt

Az Aquaclean szövetek struktúrájukból adódóan antisztatikus anyagok, ezért taszítják a házi kedvencek szőrét. Ha a kutyaágy felületére kerül a szőr, azt ronggyal vagy porszívóval egyszerűen eltávolíthatod.

 • Karomálló védőréteggel rendelkeznek

Az általunk gyártott kutyaágy huzatai olyan innovatív technológiával készült védőréteggel rendelkeznek, mely egy rugalmas és hajlékony akadályt képez a szöveten és meggátolja, hogy a házi kedvencek karmai behatoljanak a szövetszálak közé és felszakítsák azokat.

 • Légáteresztőek, jól szellőznek

Használat közben a levegő szabadon áramolhat át a huzat anyagán, így rendkívüli komfortérzést biztosít kedvencednek, valamint a kutya túlmelegedését is megakadályozza.

 • Made in Green® tanúsítvány

Ez egy zöld minőségi tanúsítvány, mellyel a Spanyol Textilipari Műszaki Intézet (AITEX) garantálja, hogy a terméket minden káros anyagtól mentesen gyártották.

made-in-green-certificate

 • OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány

A textil környezetbarát technológiával készült és nem tartalmaz környezetkárosító anyagokat.

 • Lángmentességi tanúsítvány

A lángmentes textíliák legfontosabb tulajdonsága, hogy megakadályozzák a tűz továbbterjedését, nem lángolnak. A lángok hatására az anyag összezsugorodik, nem bocsát ki mérgező gázokat.

A SZIVACSOKRÓL

 • Egészségóvó kialakításúak

A precízen megválasztott, kiváló minőségű lágy hab és speciális habszivacs miatt, kutyaágyaink kímélik kutyád ízületeit, gerincét, csípőjét levéve róluk a terhelést és kényelmesen eloszlatva azt. Valamint a gerincet egyenes, egyenletes helyzetben tartják, emiatt elkerülhetőek a gerincbántalmak is.

Ezen tulajdonságok miatt ortopéd állatorvosi ajánlással, szakvéleménnyel is rendelkeznek kutyaágyaink, amit ide kattintva tudsz elolvasni!

NÉZD MEG KUTYAÁGYAINKAT

Találd meg méretben és színben a neked legmegfelelőbbet!

Megnézem a kutyaágyakat