RÉSZLETFIZETÉSES ELŐRENDELÉS KEDVEZMÉNYESEN, ÁTUTALÁSOS FIZETÉSSEL!

Részletfizetés előrendeléssel

Rengeteget gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudnánk segíteni azokon a gazdikon, akik egy összegben nem tudnak kifizetni egyszerre, egy DoginBed kutyaágyat, de mégis szeretnék meglepni kedvencüket egy egészségóvó fekhellyel.

Így arra jutottunk, hogy mivel a minőséghez ragaszkodunk, abból nem adunk lejjebb, ebből adódóan olcsóbban sem tudjuk adni kutyaágyainkat, ezért nekik a legjobb megoldásnak az előrendeléses részletfizetést gondoljuk, melyet átutalásos fizetéssel lehet kiegyenlíteni!

Az első részletet a megrendelést követő 3 munkanapon belül kell elutalnod a bankszámlánkra, a második részletet csak az előrendelt kutyaágyad kiszállításakor kell fizetned majd.

Ráadásul annak ellenére, hogy neked kedvezve, engedjük számodra a részletfizetés lehetőségét, még úgy döntöttünk, hogy extra kedvezményként 5% kedvezményt is adunk neked a teljes árú, azonnali rendeléses fekhelyeinkhez képest.

Szóval azt gondolom, minden esélyt megadunk számodra, hogy te is meg tudd lepni kutyusodat egy egészségóvó kutyaággyal, akár már karácsonyra!

Ide kattintva adunk segítséget neked a megfelelő kutyaágy kiválasztásában.


Kattints ide, és nézd meg a Világon egyedülálló, 10 éves tripla garanciánk részleteit, mely erre a rendelés típusra is érvényes természetesen!

Válaszd ki itt alul a megrendelőlapon, hogy milyen színű és méretű kutyaágyat szeretnél, és kiírjuk a kedvezményedet, valamint az egyes részletek pontos összegét. Csak átutalásos fizetéssel fogod tudni fizetni az első részlet díját! Részletfizetéses rendelés esetében nem kell kosárba rakni terméket, csak itt alul a megrendelőlapot kell kitöltened.

A részletfizetéses előrendelésedet 2018.  AUGUSZTUS 26-ig tudod leadni.
Az előrendelt fekhelyeket 2018. szeptember 10-étől kezdődően szállítjuk ki.


NÉZD MEG KUTYAÁGYAINKAT

Találd meg méretben és színben a neked legmegfelelőbbet!

Megnézem a kutyaágyakat