A HASZNÁLATTAL KAPCSOLATOS MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓ!

Használati útmutató

A kutyaágyak helyes használata

A terméket tiszta, sima, száraz, károsodást és szennyeződést nem okozó, vízszintes felületre kell elhelyezni. A felület, terület, amire a terméket elhelyezed, legalább olyan méretű legyen, mint maga a termék fekvőfelületének a területe. Az így elhelyezett terméken csak pihenési, fekvési tevékenységet végezhet az állat.

A kutyaágyakon elhelyezett cipzárat csak óvatosan, erőltetés nélkül szabad használni. Nem szabad rángatni, tépni, erővel húzni, mert az megsérülhet.

A kutyaágy ugyan fel van vértezve karomálló védőréteggel, de az ágy kaparása, harapása, rágása, az állatnak nem megengedhető, mivel az, az erőhatás függvényében megsérülhet.

Az állatot ne engedd sáros, koszos, vizes lábbal az ágyra, mert, bár rendkívül egyszerűen tisztítható a huzat, de értelem szerűen az egyes tisztítási események számának függvényében a huzat élettartama is csökkenhet, még ha a piacon megtalálható anyagokhoz képest a DogInBed ágyak élettartalma kiemelkedően magas is.

Mindössze 3 egyszerű lépésben tisztíthatóak a huzatok, akár mosás nélkül, CSAK VÍZZEL!

Az Aquaclean Technológia segítségével mosószer, illetve mosógép használata nélkül eltávolítható a kutyaágyról bárminemű, a mindennapi használat során előforduló szennyeződés, akár a kutyaürülék, kutyapisi vagy a sárfolt is!

1.  Itassa fel, illetve távolítsa el a kutyaágyra került szennyeződés nagyját.

2.  Öntsön a foltra tiszta vizet, illetve nedvesítsen be vízzel egy nedvszívó kendőt és törölje le vele a foltot. Várjon néhány másodpercig.

3.  A nedves kendővel óvatosan törölgesse a foltot körkörös irányban. Ha a folt nem tűnik el teljesen ismételje meg a folyamatot ahányszor csak szükséges.

 

aquaclean-tisztitas

Mosható mosógépben is a huzat!

Az DogInBed kutyaágyak huzatai moshatóak mosógépben, maximum 40 fokon!

Ha ki szeretnéd  mosni a huzatot, a huzat cipzárát óvatosan, nem rángatva húzd le, majd vigyázva, szedd ki a szivacsot, hogy az ne sérüljön meg. Ha mosás után megszáradt a huzat, tedd vissza a szivacsot a a huzatba, és újra élvezheti kedvenced a tiszta kutyaágy kényelmét.

A kutyaágyhoz tartozó szivacs, mosógépben nem mosható!

 

mosasi-tajekoztato

NÉZD MEG KUTYAÁGYAINKAT

Találd meg méretben és színben a neked legmegfelelőbbet!

Megnézem a kutyaágyakat