SEGÍTÜNK MEGVÁLASZOLNI MINDEN GYAKORI KÉRDÉST

Gyakori kérdések

 • PayPal fizetés bankkártyával a megrendeléskor: regisztráció nélkül fizethetsz online, bankkártyájával.
 • Utánvétes készpénzes fizetés: Átvételkor, készpénzben tudsz fizetni GLS illetve DogInBed futárnál vagy GLS CsomagPonton való átvételkor. Személyes átvételkor is lehetséges ez a fizetési mód.
 • Utánvétes bankkártyás fizetés: csak GLS futár általi kiszállítás esetén, illetve GLS CsomagPonton való átvételnél tudsz így fizetni.
 • Közvetlen banki átutalásos fizetés: csak akkor kezdjük meg Megrendelésed teljesítését, ha a Megrendelés értéke megjelent bankszámlánkon.
Bankkártyás, készpénzes illetve PayPal fizetésre egyaránt van lehetőséged webshopunkban, az alábbiak alapján:

 • Személyes átvételnél esetén: PayPal fizetés bankkártyájával a megrendelés leadásakor, PayPal regisztráció nélkül is vagy ha az átvételkor fizetnél, abban az esetben csak készpénzes fizetés lehetséges.
 • DogInBed futár kiszállításnál: PayPal fizetés bankkártyájával a megrendelés leadásakor, PayPal regisztráció nélkül is vagy ha az átvételkor fizetnél, abban az esetben csak készpénzes fizetés lehetséges.
 • GLS CsomagPontra való kiszállításnál: PayPal fizetés bankkártyájával a megrendelés leadásakor, PayPal regisztráció nélkül is vagy átvételkor készpénzben vagy bankkártyával.
 • GLS kiszállítás: PayPal fizetés bankkártyájával a megrendelés leadásakor, PayPal regisztráció nélkül is vagy átvételkor készpénzben vagy bankkártyával.
 • Személyes átvétel: Amennyiben nem futárszolgálat útján, hanem személyesen szeretné megkapni a terméket, erre is van lehetőség Budapesten, Budaörsön, és Törökbálinton, munkanapokon 17 óra után, hétvégén előre egyeztetett időpontban és helyen.
 • DogInBed futár kiszállításával: A megrendelést követően, akár másnap 17 óra utáni érkezéssel már Önnél lehet a megrendelt termék, egy előre egyeztetett időpontban (csak Budapesti kiszállításra valamint Budaörs környéki kiszállításra választható).
 • GLS CsomagPontra való kiszállítás: Bárki számára igénybe vehető kiszállítási mód. Az Önhöz legközelebbi GLS CsomagPontokat itt tudja megtekinteni.
 • GLS kiszállítás: Bárki számára igénybe vehető kiszállítási mód.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Dog In Bed kutyaágyakat Magyarországon gyártjuk, magyar fejlesztésként mutathatjuk be, és a legkiválóbb alapanyagokat használjuk az elkészítésük során.

A fő szempont az ágyak tervezésekor a tartósság, kényelem, könnyű tisztíthatóság, egészségmegőrzés és a letisztult, elegáns kivitelezés volt, innovatív technológiák alkalmazásával. Ha ezen szempontok a fontosak neked is, akkor jó helyen jársz, mert valószínűleg nem egy havonta eldobandó terméket keresel!

Ezen alapelvek szigorú előtérbe helyezése mentén lettek összeválogatva a legtökéletesebb anyagok, és ennek eredményeképpen született meg prémium minőségű kutyaágyunk, amely a világ bármely kutyaágyával felveszi a versenyt és akár több mint 10 évig is megőrzik tökéletes minőségüket!

Ez előzőekben leírt információk alapján már láthatod, hogy ezek az árak  egyáltalán nem magasak, csak gondolj arra, hogy hány kutyafekhelyet vettél évente, amiket újra meg újra szemétbe kellett dobnod, mert igen hamar elhasználódtak.

Ez a mi esetünkben nem történhet meg!

NÉZD MEG KUTYAÁGYAINKAT

Találd meg méretben és színben a neked legmegfelelőbbet!

Megnézem a kutyaágyakat