Már december óta folytak a megbeszélések a lappal de eddig Top Secret információnak számított, amit most, hogy megjelent a februári Forbes, már nektek is büszkén mondhatok el.

Dobpergés!

Bekerültünk egy egyoldalas cikkel a Forbesba.  Még most sem hiszem el…

Minden valamire való vállalkozó álma, hogy egyszer bekerülhessen valahogyan ebbe a legendás lapba, és nekünk kicsivel több, mint egy évvel az indulásunk után, lényegében startupként, a Forbes általi megkereséssel sikerült. Szóval a Forbes keresett meg, mert szimpatikusnak találta a DoginBeddel kapcsolatos elképzeléseimet, gondolkodásmódomat és a DoginBed történetét. A cikkért pedig így egy fillért sem kellett fizetnünk, ami egy különleges, plusz büszkeség számomra, hiszen ez bizonyítja, hogy kis cégként is el lehet érni sikereket, megfelelő hozzáállással és persze rengeteg munkával.

Azt hiszem ez méltó elismerése annak a munkának és filozófiának, amit az indulásunkkor kitaláltam a DoginBed – Prémium Kutyaágyaknak.

És hogy mi volt ez a filozófia?

  • Nem akartam olyan lenni mint a többiek, sőt, sokkal jobbat akartam csinálni, mint bárki más. Sokkal jobb, őszintébb és megbízhatóbb vállalkozást és terméket szerettem volna létrehozni, mint ahogy ezt mások csinálják.
  • Be akartam bizonyítani, hogy létre lehet hozni olyan minőségi kutyafekhelyet a rengeteg, gondosan megkomponált pozitív tulajdonsága mellett, ami igazolja is az ígéreteit, nem csak égbe kiáltott szavak azok.
  • Meg akartam mutatni, hogy nem csak a silány, sorozat gyártott nagyáruházi szemét létezik, hanem igazi, kézzel és egyenként ellenőrzött gondossággal készített minőségi érték is létrehozható, amit hosszú éveken át lehet használni. (Ezt bizonyítja 10 éves tripla garanciánk is!)

Szóval ezek voltak a DoginBed és az én mozgatórugóim, és ezen túl is csak ezeken az utakon fogunk járni, hogy nektek, felelős gazdiknak napról-napra bebizonyítsuk, létezik megbízható, őszinte vállalkozás, és az ígéreteit betartó prémium termék.

Ha pedig érdekel titeket a teljes, rólunk szóló egyoldalas cikk a Forbesban, keressétek a februári számot, már kapható!

Baráti üdvözlettel:
Máger Ede
Ügyvezető Tulajdonos
és a DoginBed prémium kutyaágyak megálmodója
www.DoginBed.hu

U.I.
Újabb örömhír ért minket pár napja, ugyanis úgy volt, hogy “csak” nyomtatott formában jelenik meg a Forbes cikk, de annyira tetszett a szerkesztőségnek és az olvasóknak a történetem, hogy már online is olvasható egy rövidített változata itt:

 

Egy kép, a februári Forbes bemutató eseményéről, ahol mi is ott voltunk.

 

Benne van a DoginBed a februári Forbesban!

 


 

Kattints ide és tudj meg többet kutyaágyainkról!


Kattints ide, és nézd meg a Világon egyedülálló, 10 éves tripla garanciánk részleteit!

 

Az itt, alább feltüntetett árakból jön le a 20% kedvezmény!